Präster har en mångfald av ansvarsområde som de jobbar med. Deras dagliga liv omfattar uppoffringar för att dela med sig av Vår Herres kärlek för alla sina barn. Utan våra präster har vi inte tillgång till Eukaristin.

Prästämbetets gåva är centralt för vår tro. Det är en ära att ge  plats för våra präster i den vackra staden Visby, och som ett uttryck för vår uppskattning av dem som har vigd sina liv åt vår Heliga  Moder Kyrkan, erbjuder Agnus Dei center en vacker campus med trädgård och möjlighet till fina promenader i direkt anslutning till Kristi Lekamens kyrka, för att där dagligen kunna fira Mässan. Det finns även en matsal där måltider kan förbereds. Att skänka en dag, en vecka eller en längre vistelse i den nyligen renoverade gästhem är det möjligt för familjer, vänner, församlingsmedlemmar eller kolleger att hedrar sina präster med ett skänka en sådan gåva.
Utöver bön som offras för präster erbjuder Agnus Dei en plats för präster att komma till där de finner en möjlighet till vila, stillhet och vederkvickelse. Vi inbjuder därför våra präster till gästhemmet Agnus Dei för reträtter, semester eller besök. Var god och kontakta oss via info@agnusdei.se